Emzik ağızdan gidince terörist sahneye çıktı…

Dün gece yazdığımız gibi Artvin Cerattepe emziklerini Davutoğlu’nun hamlesi ile kaybedenler yeni hamle yapmak zorundaydırlar. Yeni hamle gecikmedi, çünkü vakit yok. Patronlar bastırıyor ve acele sonuç istiyorlar. Piyonlara saldırmak düşüyor bu oyunda.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin MYK toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada halka sokağa çıkın çağrısı yaptı. Yarın Diyarbakır’da gerçekleşecek yürüyüşe katılım çağrısı yapan Demirtaş’ın açıklamaları 6-8 Ekim’deki olaylar akıllara getirdi. Demirtaş daha önce de halka Gezi eylemleri sırasında ortaya çıkan ‘tencere tava eylemi’ yapın çağrısında bulunmuştu. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu. Demirtaş, Sur’da Cizre benzeri bir katliam girişiminde bulunulduğunu belirterek, buna karşı çağrıda bulundu. ‘SOKAĞA ÇIKIN’ DEDİ Yarın Diyarbakır’da gerçekleşecek yürüyüşe katılım çağrısı yapan Demirtaş, ‘Bu katliam girişimine karşı sessiz kalamayız’ dedi. Bunun önüne geçmek için herkesi yarın gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmaya davet eden Demirtaş, ilçede bulunan sivillerin çıkarılması için de ‘sokağa çıkma yasağı’nın bir günlüğüne kaldırılmasını istedi.

İstedikleri belli. PKK’yı verelim Kürt kantonuna karışmayın. Teksas usulü at pazarlığı peşindeler. O zaman bizde kovboy filmlerini repliği ile cevap verelim.
‘Bizim burada hainleri yükseğe asarlar’…
Dünkü analizimizi şöyle bitirmiştik:

Biz bile her hareketinizi önceden tahmin edebiliyorsak Devletin ilgili birimlerini düşünün. Onun için yol yakınken dönün, Batının çıkarları için kendi coğrafyanıza ihanet edip telef olmayın…