Bu haber doğru mu?

Yıllardır ABD’nin Müslüman coğrafyada yaptığı tüm katliamlarda başrolü oynayan, paralı katillerin çalıştığı Blackwater şirketinin kurucusu Erik Prince sessiz sedasız Türkiye’ye geldi. Biden’dan birkaç gün önce Türkiye’ye gelen Prince’ın gelişini bütün medya atlarken, edindiğimiz bilgilere görePrince, üst düzey bürokrat ve belediye başkanlarıyla temaslarda bulundu. Irak ve Afganistan gibi Müslüman coğrafyada yaptığı katliamlarla sürekli gündeme gelen şirketin kurucusunun Türkiye’ye hangi nedenle geldiği sır gibi gizlendi. Bilinen bir şey varsa o da Blackwater’in dünyadaki tüm kirli işlerin başını çektiği…
TÜM İLLEGAL OPERASYONLARDA VARLAR
ABD’de kısa sayılabilecek bir süreç içerisinde “Gölge Ordu ya da Gölge Devlet” kavramları ile anılmaya başlandı. Nerede örtülü ve illegal bir operasyon varsa şirketin bir şekilde bu olaylarla bağlantısı olduğu biliniyor. Son olarak PKK mensuplarının üzerinde ele geçirilen ABD menşeli silahların da Blackwater şirketi üzerinden PKK’ya gönderildiği anlaşılmıştı. Batılı kaynaklar, hava ve kara harekâtı için istihbari bilgi sağlamak üzere eski adı Blackwater olan Academi’den bir grup personelin PYD’ye  katıldığını duyurmuştu.
CIA ile yakın ilişkileri bulunan Blackwater’ın başındaki isim olan Prince, Evanjelik Hıristiyan; aynı zamanda “Uluslararası Hristiyan Özgünlük Örgütü”nde başında bulunuyor.
KİM BU BLACKWATER?
Blacwater “güvenlik şirketi” ABD’nin paralı askerleri olarak görev yapıyor. Adını Irak, Afganistan gibi Müslüman coğrafyada yaptığı katliam ve tecavüzlerle duyuran Blackwater Irak’ta Müslümanlara yapılan işkencelerde de başrol oynadı. Kurucusu Amerikan Deniz Kuvvetleri bünyesinde özel birliklerde çalışmış Erik Prince. 1997’de kurulan şirket, yaptığı katliamlardan ötürü kötü imajını silmek için ismini 2009 yılında “Xe Service” 2011 yılında ise Blackwater (Academi) olarak değiştirdi.

TÜM İLLEGAL OPERASYONLARDA VARLAR
ABD’de kısa sayılabilecek bir süreç içerisinde “Gölge Ordu ya da Gölge Devlet” kavramları ile anılmaya başlandı. Nerede örtülü ve illegal bir operasyon varsa şirketin bir şekilde bu olaylarla bağlantısı olduğu biliniyor.Son olarak PKK mensuplarının üzerinde ele geçirilen ABD menşeli silahların da Blackwater şirketi üzerinden PKK’ya gönderildiği anlaşılmıştı.Batılı kaynaklar, hava ve kara harekatı için istihbari bilgi sağlamak üzere eski adı Blackwater olan Academi’den bir grup personelin PYD’ye  katıldığını duyurmuştu.
CIA’NIN YAN KURULUŞU
ABD Genelkurmay Başkanı Joseph F. Dunford ardından ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden şimdi de “Gölge Ordu” yakıştırması yapılan Erik Prince Türkiye’de temaslarda bulunduğu iddia edildi. TSK’nın, ABD’nin istememesine rağmen Gaziantep üzerinden Cerablus’a gireceği haberlerinin gündemde olduğu şu günlerde Prince gizli kapaklı görüşmelerde bulunması yabana atılacak bir durum değil. CIA ile yakın ilişkileri bulunan Blackwater’ın başındaki isim olan Prince Evanjelik Hıristiyan; aynı zamanda “Uluslararası Hristiyan Özgünlük Örgütü”nde başında bulunuyor.
Şimdi yetkililere soruyoruz. Bu haber doğru mu? Coğrafyamızda hangi karanlık oyunlar planlanıyor tam da Suriye barış görüşmelerinin başlayacağı günler öncesinde. Tabii bir açıklaması daha olabilir. Dün haber sitelerinde yayınlanmış bir haberden alıntı yapalım ve soralım.
Yoksa leşlerini mi almaya geldiler?

Bir haber de 2013 senesinden hatırlatalım…
O Tim imha edildi, Ergün Diler,12.Haziran 2013
(…) Türkiye’de eylemler dalga dalga yayılırken Suriye’den çok ağır bir saldırı için 100 kişilik ÖZEL BİR TİM sınırı geçmek üzere hareket etti! Askeri üniformalı bu TİM, Türkiye’de asker ve polise saldırıp çok kişiyi katledecekti! Türk askerinin ve MİT’in dikkati bunu atlamadı! 100 kişilik operasyon timi ortadan kaldırıldı! Bir tek Türk askerinin burnu bile kanamadı! Saldırı gerçekleşseydi içerisi inanılmaz bir şekilde karışacaktı! Herkes GEZİ’ye akarken GÜNEY kopacaktı! Yürüyenlerin bundan haberi yok! Ama devlet iş başında! Hatta geçen gün komutanlar Ankara’daki bir programda lokmalarla ‘Mehmetçik daima hazır!’ sloganı bulunan tepsiyle karşılandı! Mesaj açıktı, tabii anlayana! (…)NOT 1: CNN International televizyonu acaba bu 100 kişilik TİM’i bildiği için mi günlerdir canlı yayın aracını Reyhanlı’da tutuyordu.NOT 2: Dostum içeriyi karıştırıp Suriye ile savaşa sürüklemek isteyen 100 kişilik timin üzerindeki üniformaların hangi ülkeye ait olduğunu, ısrarlarıma rağmen söylemedi! ‘Gizlenmek için Türk askeri üniforması ile mi sınırı geçmek istediler’ soruma da cevap vermedi.