IŞID Müslümanı tehdit eder, öldürür, yaralısı İsrail’de tedavi olur…

Yukarıda ki haberleri okuduktan sonra Yenisöz gazetesinde yayınlanan bir habere göz atalım ve Batının ve İsrail’in korktuğu ülkeleri hedefe koyan IŞID’ın yaralılarını kimin tedavi ettiğini görelim.

BATI MEDYASI İSRAİL’İN SAVUNMASINI KOMİK BULDU
Kızılhaç’ın teşekkür beklediklerini söyleyen işgal örgütü İsrail’in Tıbbi Hizmetler Komutanı Yarbay Itzik Malk, ‘operasyonla alıp, tedavi ettikleri DAEŞ militanlarının görüntülerini görmezlikten gelerek yaralı çocukları kurtardıklarını iddia etti. İsrail’in teröristleri tedavi etmesine yönelik savunmasını komik bulan batı medyası, “İsrail bunu niçin yapıyor” sorusuna cevap arıyor.
TEHLİKELİ VE KARMAŞIK BİR İLİŞKİ’
İsrail’in kurtarıp tedavi ettiği yaralıların DAEŞ militanları, Yahudi düşmanı selefi grupların üyeleri, el-Nusra ve el-Kaide gibi militanları olduğunu kaydeden Daily Mail, “Bu karmaşık ilişkinin tehlikeli olduğu konusunda hiç şüphe yok ve bu şeytanla anlaşma yapmak gibi bir şey” diyor. İki düşman arasındaki bu kurtarma işlemleri pek anlaşılır şey değil, diyen Siyonist sermayeli gazete, “Suriyeli yaralılar sınıra bırakılır, İsrail askerleri bunun bir tuzak olmadığını bilir ve gidip sınırdan yaralı düşmanlarını kurtarırlar, bu nasıl şeydir” diye soruyor.
Konuyla ilgili diğer analizimiz.