Putin: Yönetim Türkiye’yi İslamlaşıyor.

RUSYA’DAN ŞAŞKIN HAMLELERE DEVAM.

BİR GÜN ÖNCESİNE DÖNELİM.

VE BUGÜN.

Putin’in dün imzaladığı yasaya göre, İncil, Kur’an-ı Kerim, Tanah (Tevrat ve Zebur) ve Kanjur (Budizmin kutsal kitabı) kitaplarının içerikleri ‘aşırıcı’ sayılamayacak ve herhangi bir gerekçeyle suç unsuru teşkil edemeyecek.Kutsal kitapları yasal korumaya alan düzenleme, Rusya’nın Yujno Sahalinsk kentinde yaşanan bir skandaldan sonra gündeme geldi.  Rusya’nın Yujno-Sahalinsk şehir mahkemesi, ‘Allah’a Dua’ isimli bir kitabı, içerdiği Fatiha ve Cin surelerinin ‘aşırılık yanlısı’ olduğuna hükmederek yasaklamıştı. Rusya’da birçok kesimin tepkisine neden olan mahkeme kararı, daha sonra iptal edildi.
ŞİMDİ PUTİN’E BAŞKA BİRŞEY HATIRLATALIM.

Rus papazlar düşürülen Su24 tipi uçakla aynı model bir uçağı kutsarken.
VE YİNE BUGÜN. BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN KONUŞMASINDAN BİR BÖLÜM.

SEVGİLİ PUTİN. SEN İYİSİ Mİ GİT BİRAZ KARADENİZ KIYILARINDA DİNLEN. AMA ORADA DA UKRAYNA BAŞINA BELA OLDU DEĞİL Mİ? HER NEYSE SEN KENDİNE BİR YER BUL, OTUR DİNLEN, RAHATLAMAYA ÇALIŞ VE DÜŞÜN. DÜŞÜN Kİ GİDİP İSLAM DÜNYASININ LİDERİ ZANNETTİĞİN ADAMLARA RUSYA’NIN EN ESKİ KUR’AN-I KERİM’İNİ HEDİYE ETME. DİN KARTINI OYNAMAYI AKLINDAN BİLE GEÇİRME. O KART ÖNCE SENİN ARKA BAHÇENİ YAKAR VE BÖYLECE UKRAYNA’DA SANA TUZAK KURAN KÜRESELCİLERİN ELİNE OYNAMIŞ OLURSUN. İSLAM DÜNYASININ LİDERLİĞİNE FİLAN OYNAMAYA KALKMA. YANIBAŞINDA BİR TANE VARKEN AKILLI OL ONUNLA İYİ GEÇİN.
HA BİRDE EĞER BİZİM LAİKLERE GÖZ KIRPIYORSAN ONLAR SENDEN BETER DURUMDA. 1 KASIM’DAN BERİ KOMADALAR…
NE DEMİŞTİ ABD’NİN SENELERDİR DIŞ POLİTİKASINI ÇİZEN KÜRESELCİ ŞEYTAN ZBIGNIEW BREZINSKI; ‘TANRIDAN SONRA DÜNYADA İKİ ÜLKEYE BAKARIM. UKRAYNA VE TÜRKİYE’

BİRİNCİSİ İLE ZATEN SORUNLUSUN. BİR DE İKİNCİYİ ZORLA BAŞINA BELA ALMAYA ÇALIŞMA.