Film yıldızı olacaksan kötü rol alma. Filmin sonunda öldürürler…

SON YILLARDA İYİCE ŞİŞİRİLEREK ADETA FİLM YILDIZI HALİNE GETİRİLEN BİR FİGÜR. İRANIN PARAMİLİTER SAVAŞÇISI KASIM SÜLEYMANİ.
HANİ İNGİLİZ AL JAZEERA TELEVİZYONU, PARDON KATAR’DA YAYIN YAPAN AL JAZEERA TELEVİZYONUNUN BİZİ ADETA KIŞKIRTMAYA YÖNELİK BİR HABERİNİ PAYLAŞMIŞTIK DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ ANALİZİMİZİN BİR KISMINDA.

BUGÜN AJANSLARA DÜŞEN YENİ BİR HABER.
‘Kasım Süleymani Suriye’de ağır yaralandı’
İran’da yapılan resmi bir açıklamaya göre, İran Devrim Muhafızları’nın Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani Halep’te gerçekleşen çatışmalarda ağır yaralandı.İran Devlet Ajansı Asrar Iran tarafından geçilen bir habere göre Kasım Süleymani ile beraberindeki iki koruması 12 gün önce Halep’teki çatışmalarda Suriye muhaliflerinin ateşlediği bir TOW anti-tank roketi ile vurularak “ağır yaralandı”. İran’ın üst düzey askeri yetkililerinden biri olarak kabul edilen Süleymani’nin ilk tedavisinin Suriye’de gerçekleştirildikten sonra Tahran’a gönderildiği ve burada yatırıldığı bir askeri hastanede tedavinin devam ettiği öğrenildi.
Aktivistler yaklaşık iki hafta önce ajanslara verdikleri bilgilerde muhalif savaşçıların Halep bölgesinin kuzey cephesinde bazı İranlı yetkililere yönelik saldırı gerçekleştirdiklerini, bu saldırılarda bazı askeri yetkililerin öldürüldüğünü ve yaralandığını ileri sürmüşlerdi.
Süleymani’nin yaralanması Tahran Stratejik Araştırmalar ve Uluslararası İlişkiler Merkezi Başkanı Amir Musavi tarafından yapılan bir basın açıklamasında doğrulandı.Mu

savi,   Süleymani’nin Tahran’a tedavi amacıyla nakledilmesinin ardından,

yüksek rütbeli bir İranlı Askeri yetkilinin İran’ın Suriye’deki güçlerinin başına geçtiğini de sözlerine ekledi.(DERSLERİNİ ALMIŞLAR. ARTIK YEŞİLÇAM AKTÖRÜ GİBİ ADINI ANONS ETMİYORLAR)

İran Devlet ajansı FNA’ya göre ise İsrailli bir yetkili, İranlı tümgeneralin Suriye’nin kuzeyinde bulunan Halep’te gerçekleşen çatışmalarda öldürüldüğünü iddia etti.FNA’nın haberine göre, İran Devrim Muhafızları Merkezi’nde üst düzey göreve sahip bir yetkili Kudüs komutanı tümgeneral Kasım Süleymani’nin öldürüldüğüne yönelik iddiaları şiddetle reddederek, “General Süleymani’nin yaşadığını ve güven içinde olduğunu” vurguladı.58 yaşındaki General Kasım Süleymani, IŞİD’in Irak’a saldırılarının ardından bir müddet Irak’taki çatışmalarda bulunmuş ve Irak Ordusu ile milis güçlerin Saddam Hüseyin’in doğum yeri olan Tikrit’e yönelik operasyonunu bizzat yönetmişti.Süleymani aylardır Suriye’de, Suriye Devlet başkanı Beşar Esad’a sadık güçlerin muhaliflere yönelik askeri operasyonlarını yönetiyordu.Suriyeli muhalif bir aktivist,  “İran Devrim Muhafızları Komutasının, Süleymani’nin sağlık durumunun ifşa edilmesinin Suriye’deki İran birliklerinin moralini olumsuz olarak etkileyeceğinden endişe ettiklerinden bu konu ile ilgili haberleri gizlemeye çalıştığını” belirtti.

İRAN DEVLET MEDYASI VE BATININ ŞİŞİREREK POLAT ALEMDARLIK YAPTIRMAYA KALKTIĞI KASIM SÜLEYMANİ HAYATTA KALMA SAVAŞI VERİYOR. EĞER ÇOK ÖNCE ÖLMEDİ İSE TABİ. KISACA ŞUNU SÖYLEYELİM. YEŞİLÇAM AKTÖRLÜĞÜNE SOYUNUP POLAT ALEMDARLIK YAPMAYA KALKACAK OLAN KENDİNE İYİ ROL KAPMAYA ÇALIŞSIN. ÇÜNKÜ FİLMLERİN SONUNDA KÖTÜ ADAMLAR HER ZAMAN ÖLÜR…