Seçim ayarlı saldırı ve trafik kazası…

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir, Mersin’in Tarsus ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Hacı Murat Doğu idaresindeki Avusturya plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Damlama mevkisinde devrildi.  Aynı yöne giden Demir’in kullandığı 06 KP 157 plakalı otomobil de devrilen araca çarptı.
25 Ekim 2015
HAK_PAR barışçıl, sivilk itaatsizliğe dayalı mücadele biçimini benimser, günümüzde şiddet ve silahlı yöntemlerle sorunların çözülemeyeceğine inanır.HAK_PAR otoriter ve tekçi anlayışın her türüne karşıdır. Türkiye için önerdiği demokratik ve çoğulcu değerlerin Kürt toplumunda da hayat bulmasından yanadır. Kürdistan’da çoğulcu bir siyasal yapının oluşması için çalışır, kendini demokratik ve çoğulcu değerlerin teminatı olarak addederHAK_PAR kürt halkının özgürlüğü iddiasıyla yola çıktığı ve Kürt sorununun eşitlikçi çözümünü programının merkezine koyduğu için bir Kürt partisidir.Ama aynı zamanda da bir Türkiye partisidir.
Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) resmi sitesinden. Metnin orjinali tıklayınız.

Galip Ensarioğlu’nun korumasına silahlı saldırı!
AK Parti Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu’nun koruması Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı’ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı. AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu’nun özel olarak korumalığını yapan grubun içerisinde bulunan bir kişi, Ensarioğlu’nun Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı’ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı.Yaralanan kişi silah sesi üzerine dışarı çıkan Ensarioğlu’nun da yardımıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.
26 Ekim 2015
SEÇİME 1 HAFTA KALA KİLİT BÖLGE GÜNEYDOĞU’DAN İLGİNÇ HABERLER GELİYOR.
BİZDE İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ…