Ama sen katili ağzından kaçırdın…

Türkiye, Ortaköy’de düzenlenen terör saldırısının sarsıntısıyla 2017’ye girdi. Ortaköy’de düzenlenen hain terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybederken 65 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi devam ederken olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. Hastane önlerinde acı bekleyişler sürerken gazeteci ‘dan tepki çeken tweetler art arda geldi.  Fransa’nın Nice şehrinde yaşanan terör saldırısından sonra da terör örgütü ‘nın Suriye’deki uzantılarının önemine vurgu yapan Amberin Zaman, Ortaköy saldırısından sonra da aynı örgütleri işaret etti.

Peki dünkü haberi hatırladınız mı?

ASKERİ ARAÇLAR SURİYE’YE YÖNLENDİRİLDİ: Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında Mehmetçik sınır ötesinde teröristlerle savaşırken bölgeye araç takviyesi hız kesmeksizin devam ediyor. Kocaeli’den sevk edilen askeri araçları taşıyan tren dün Gaziantep Garı’na ulaştı. İzmit ilçesinden trenle gönderilen zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) ve zırhlı muharebe araçları (ZMA) burada trenlerden indirilerek Suriye’ye yönlendirildi. Gar çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, çatışma bölgesine gönderilecek zırhlı araçların El Bab içinde yürütülecek meskûn mahal çatışmalarında kullanılacağı belirtiliyor.

http://www.kanalahaber.com

Şimdi bu aile boyu Amerikalı gazetecinin attığı tweetler ile bu haberi birleştirelim. Ne görüyoruz? Suriye’de Batının oyununu oynamayan Türkiye’ye birisinin mesaj verdiği sonucu ortaya çıkmıyor mu?

  

Amerikalı gazeteci katili itiraf etmemiş mi?