Bu gece karargah no.23 düşer mi?

Güvenlik kaynakları, Bostancı Caddesi’ndeki evin kime ait olduğunun bilinmediğini ve o evin etrafındaki 6 binada da teröristlerin olduğunu ve bu binalardan zaman zaman güvenlik görevlilerine ateş açıldığını bildiriyor.
‘ATEŞLE KARŞILIK VERİLİYOR’
Ayrıca bu bina ve etrafında yabancı olduğu tahmin edilen kişilerin görüldüğü söyleniyor. Güvenlik görevlileri şunu soruyor: ‘Normal vatandaşlar ise sağlık ekiplerinin yardım çağrılarına neden hep ateşle karşılık veriliyor? Neden buradan ısrarla güvenlik görevlilerinin çekilmesi isteniyor?’ Bölgedeki güvenlik kaynaklarının ilettiği notları şöyle; Güvenlik kaynakları bölgedeki kuşkulu noktaların altını çiziyor. Bostancı Caddesi 23 numaralı bina olarak belirtilen evin kimin üzerine olduğunun belli olmadığı belirtiliyor.  Sadece o ev değil o eve bitişik 6-7 binada da teröristlerin bulunduğu, zaman zaman ateş açıldığı belirtiliyor.
MUHTAR: 3 YILDIR KİMSEYİ PEK YAKLAŞTIRILMIYOR
Mahalle muhtarının çağrılıp, binanın kime üzerine ait olduğunun sorulduğu ancak onda da bir bilginin olmadığı belirtildi. Muhtar,3 yıldır bina ve çevresine pek de kimsenin yaklaştırılmadığını söylemiş. Çevredekiler tarafından 3 yıla yakındır bu bina ve etrafında yabancı kişilerin görüldüğü bilgisi verilmiş.
‘BİNADA O KADAR DEĞERLİ VE GİZEMLİ NE VAR’
7 binaya yönelik yardım çağrılarına hep ateşle yanıt verildiği söyleniyor. Güvenlik kaynakları, ‘Bu kadar gizemli ve değerli neyin olduğu’ sorusunu soruyorlar.  ‘Normal vatandaşlarsa, güvenlik kuvvetleri ve sağlık ekiplerinin çağrılarına neden yanıt vermiyorlar. Niye birileri güvenlik güçlerinin buradan ısrarla çekilmesini istiyor?’ diyorlar. Güvenlik kaynakları ‘Etrafı tamamen çevrildi. Kaçma ihtimali yok. Eğer vatandaşsanız bırakın sizi sırtımızda taşıyalım’ mesajı veriyor.
Şimdi burada bir sürü sorular var. Biz cevaplama durumunda değiliz ama bazı eski haberleri hatırlatabiliriz.

Kalleşçe eylemlerine başlayan PKK sivil, asker, polis ayırt etmeden hain pusulara başlarken Türkiye de Kandil’e bomba yağdırdı.Eskiden İsrail’den alındığı için bu ülkenin istihbarat servisi tarafından da kontrol edilebilen insansız hava araçları ve radar sistemini kullanan Türk ordusu, kendi yaptığı cihazları kullanınca dağdaki hainlere haber gidemedi. Türk Silahlı Kuvvetleri bu sayede hem Kandil’i yerle bir etti hem de örgütün daha önce hiç vurulmamış para ve cephane merkezlerini imha etti.Büyük bir zarar gören terör örgütü maddi açından zor duruma düşünce bu durumdan en çok rahatsızlık duyan İsrail istihbarat örgütü MOSSAD oldu.İsrail şimdiye kadar hiç yapmadığı bir işe soyunarak PKK’ya stinger füzesi almaya karar verdi. Bu plan gerçekleşirken MOSSAD ajanlarının karargah kurduğu Kuzey Irak’taki Süleymaniye Kültür Merkezi’nde PKK’lı isimlerle görüşme yapıldı. Füzeler gelene kadar zaman kazanmak isteyen PKK’nın elebaşıları Batı ülkelerinden yardım istedi.

Görüntü almak yasak
Takvim bu planı deşifre etmekle kalmadı, birçok yabancı istihbarat servisinin cirit attığı, MOSSAD’ın ise adeta üs haline getirdiği o karanlık merkeze girdi.

Takvim’in izlenimlerine göre MOSSAD üssü, Kuzey Irak’ın Süleymaniye’de bir gizemli tepede bulunuyor. Medya Caddesi üzerinde Mar Yusuf Kilisesi’nin arkasındaki tepede bulunan Kültür Merkezi görünümlü MOSSAD’ın merkezi, çok iyi yetiştirilmiş ajanlar tarafından çok iyi korunuyor.Bu gizemli kültür merkezinin yakınına kameralı ve fotoğraf makineli hiç kimse yaklaştırılmıyor.
Karanlık merkez
Küçük bir tepede bulunan Süleymaniye Kültür Merkezi’nin çevresi yeşil çam ağaçları ile dolu. Kırmızı kalın beton duvarları olan kültür merkezinin içerisinde dinleme ve izleme odaları ile ses geçirmeyen toplantı odalarının bulunduğu belirtiliyor.

Yine adeta küçük bir kaleyi andıran Süleymaniye Kültür Merkezi’nin altında daağır bombardımanlara dayanıklı ve içinde 3 aylık yiyecek-içeceğin olduğu sığınakların bulunduğu ifade ediliyor.
19 Ağustos 2015
Yukarıda ki iki haber birbirlerine ne kadar benziyorlar değil mi? Birde aşağıdaki iki alıntıyı okuyun.
(…) PKK/KCK bunun üzerine “Devrimci Şiddet Strateji” adını verdikleri bir ayaklanma başlattı. Kobani öncesi ilk kanton denemesine kalkıştılar.Şemdinli’yi seçtiler. Büyük güçle geldiler. Necdet Özel’in komutasında Ordu bir ay dikkatli bir mücadele verdi, terörist ile halkı ayıran bir güvenlik konsepti ile PKK’yı yendi.

PKK militanlarının arasında çatışan veayaklanmayı organize eden 26 Mossad mensubu öldürüldü.

Amaçladıkları “Kürt Baharı” gerçekleşmedi. Bölge halkının güvenini kazanan Yeni Ankara PKK’yı ve arkasındaki gücü süpürüp attı.

Şimdi biraz daha geriye gidip hafızalarımızı tazeleyelim.

10 Ağustos’taki cumhurbaşkanı seçimi öncesinde ülkeyi karıştıracak çok ciddi eylemlerin yapılması talimatını alan ajanlar harekete geçti. Küresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD’ın kontrol ettiği merkez düğmeye bastı. 5 kişilik çok özel suikast timini Türkiye’ye yolladı. ÖzellikleTürkiye’deki büyük şehirlerde önemli siyasi hedefleri vurmak üzere yetiştirilen 5 ajan, Suriye sınırından Hatay’a sızdı.KAOS PLANI VARDI
Yerli işbirlikçilerinin yardımıyla Batı’ya doğru yola çıkmaya hazırlandı. Ancak karşısındaTürk istihbaratını buldu. Katiller şebekesini adım adım izleyen Türk timi, 5’ini de sınırın diğer tarafında infaz etti. Cesetlerini de geldikleri yolun yakınlarına bıraktı. Böylece cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi suikast, bombalama eylemleriyle kargaşa çıkarmayı hedefleyenler bir kez daha avucunu yaladı.KÖSTEBEK PANİĞİ
İsrail’de şok etkisi yapan bu olay nedeniyle MOSSAD’ın Tel Aviv’deki merkezinde birçok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi’nin Tel Aviv’de bir köstebek ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.
16 Ağustos 2014,Takvim
Haberleri alt alta koydunuz. Suriye  görüşmeleri başlıyor ve Türkiye’nin resti üzerine PYD Suriye barış görüşmelerine katılamıyor. En azından fiziken katılamıyor yoksa ruhunu temsil edecek koskoca bir haçlı ittifakı bulunuyor. Bostancı sok. karargah no.23 bu gece düşürülür ve Suriye görüşmelerine temiz temiz gidilir mi bunu sabah öğreneceğiz ama çatışmaların çok şiddetlendiği haberleri geliyor. Karargaha yaklaştıkça HDP’li PKK vekillerinin açlık grevine yatmaları doğru noktanın tespit edildiğini gösteriyor.  Belki yarın belki birkaç gün içinde şu anda okuduğunuz analizi güncelleyip altına karargah no.23’de bulunan yada öldürülen ajanların haberini de ekleyeceğiz. Kimbilir?
Güneydoğu’da sokak sokak Haçlı koalisyonunu askerlerinin, ajanlarının ve keskin nişancılarının temizlendiği bir dönemde Genelkurmay Başkanı aşağıdaki pozu vermiş.Anlayana…