Bilinçaltımız Hürriyet’e emanet…

Önce bu hafta yayınlanan Hürriyet gazetelerini tarih sırasına göre ardı ardına bir dizelim;
24 Mayıs: RAKKA PAZARLIĞI (TÜRKİYE – ABD arasında)
26 Mayıs: YOLUN SONU (PKK için)
27 Mayıs: YAN YANA RAKKA’YA (PYD-ABD)

Şimdi bu manşetlerde gözün farklı seçtiği bilinçaltı çalışmasına bakalım;
24 Mayıs tarihli Hürriyet manşetleri uzatın elinizi Rakka pazarlığı yapalım diyor.

26 Mayıs günü ise; Güvenlik güçlerinin – çatışarak harabeye çevirmesi sonunda – PKK yolun sonuna geldi  – ellerinde beyaz bayrakla –  Devlet babadan af dilediler – diz üstü çöktüler diyor. Yani PKK bitti artık PYD’yi sorun etmeyin demek istiyor.

Ve altın vuruş 27 Mayıs manşeti ile geliyor. Hadi yan yana Rakka’ya girelim – başkası yanmasın diyor. Ama havuçla birlikte sopalar da yan ve alt manşetlerde. Birincisi; Başbakan hediyelerin hepsini bırakmış – ama senin kirli çamaşırların var – tırpan gibi biçtiririm diyor (Kemal Kılçdaroğlu’nun tırpanlı fotosu eşliğinde. Adeta Haziran seçimlerini referans gösteriyor) Diğer sopa ise çep telefonundan çıkan (Zarrap’ın)  fotoğraflar (cep burada sadece telefon olarak değil rüşvet olarak da algılanır) ve teslim alınan insanların yan yana montajlanmış fotoğrafları.Ya bana tabi ol ya da seni teslim alırım diyen bir haber/bilinçaltı çalışması.

İşte TSK’yı ve Türkiye’yi kendisinin ucuz kara gücü yapmaya çalışan ABD’nin Gladyo medyasının bilinçaltımızı iğfal çalışması.
Yine şapka çıkarıyoruz…