TAK ve CHP’li den adeta ortak açıklama

CHP’li vekil Avrupa’yı Türkiye’ye yaptırım uygulamaya davet etti! CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Avrupalı ülkelere Türkiye’ye yaptırım uygulamaları konusunda çağrıda bulundu. Almanya’nın Der Spiegel Gazetesi’ne konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, kendi ülkesinin çıkarlarını hiçe sayarak Türkiye ile işbirliği içerisinde bulunan Avrupa ülkelerini, Türkiye’ye karşı kışkırttı.

TÜRKİYE’YE YAPTIRIM ÇAĞRISI

Gazeteye verdiği demeçte, Türkiye’ye karşı ekonomik yaptırım uygulanması ve yatırımların kesilmesi çağrısında bulunan Tanrıkulu; bu çağrısının karşılık bulması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zor günler geçirebileceğini belirtti.

Der Spiegel’in ”Erdoğan başka dilden anlamaz” başlığıyla duyurduğu bu haber metni, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasıyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. (…)

http://www.kanalahaber.com/haber/siyaset/chpli-tanrikuludan-skandal-cagri-turkiyeye-yaptirim-uygulayin-361573/


’Acımasız’’ olarak nitelendirdikleri Türkiye Cumhuriyeti kada ‘’acımasız’’ olacaklarını belirten TAK, şehirlerde her türlü sivil alanın hedef alınacağını, ‘‘Türkiye’yi yatırım ve turizm için güvenli bir ülke sananları uyarıyoruz; TC’nin tüm şehirleri, megapol ve metropolleri, turistik alanları bizlerin savaş alanıdır ve eylemlerimiz geçmişten çok daha yoğun olacaktır” sözleriyle açıkladı. Şehirlerdeki kalabalık kitleleri barındıran alanlar, siyasi, ekonomik, askeri ve turistik bölgelerde yoğunlaştırılacak eylemlerini ‘’intikam savaşı’’ olarak nitelendiren TAK açıklamasında, “Türkiye’yi yatırım ve turizm için güvenli bir ülke sananları uyarıyoruz; TC’nin tüm şehirleri, megapol ve metropolleri, turistik alanları bizlerin savaş alanıdır ve eylemlerimiz geçmişten çok daha yoğun olacaktır.” denildi. (…)

http://krdnews.com/news/catismalar/tak-uyardi-metropoller-savas-alanina-donecek

Biri 80’li yıllarda Müslüman Kürt halkı terörize etmek için kurulmuş bir örgütün en acımasız eylemler için kurduğu taşeron terör örgütü,

Diğeri Cumhuriyetle birlikte Müslüman Osmanlı halklarını laiklik terörizmi ile dönüştürmeye çalışan “siyasi parti”.

Aynı gün yaptıkları açıklamalarda söylem birliktelikleri ortada.

Şimdi bu iki terörist açıklamaya FETÖ’nün 2. darbe söylemlerini ekleyin. Sonuç yoruma gerek bıraktırmıyor.

Yöneten beyin aynı olunca ayakçıların söylemleri de eşzamanlı oluyor.

Ve tabii çok aydınlatıcı ve büyük resmi tamamlayıcı…