Mart 2016’da düşmüştü, Mart 2017’de vuruldu…

 

İngiltere’nin başkenti Londra bugün akşamüstü saatlerinde, parlamento ve civarında yaşanan saldırılarla sarsıldı. Saldırılardan birinde, parlamento bahçesinde bir polise bıçaklı saldırı düzenlendi. Polisin yaralandığı, parlamento binasına girmeye çalıştığı tahmin edilen saldırganın ise vurulduğu açıklandı. İngiliz basındaki haberlerde, bölgedeki bir başka saldırıda ise 4×4 araçla Westminster Köprüsü üzerinde 10’dan fazla insanın ezildiği belirtildi. Reuters’ın servis ettiği bir fotoğrafta, bir otobüsün lastiğinin altında yatan bir kadının bedeni görüldü. Ayrıca yaralılardan 3’ünün turistik gezi amacıyla bölgede bulunan Fransız lise öğrencileri olduğu öğrenildi.

22 Mart 2016’da Belçika’nın başkenti Brüksel’de Maelbeek/Maalbeek metro istasyonunda ve Brüksel Havalimanı’nda gerçekleşen bir dizi silahlı saldırı ve bombalı intihar saldırısı yapılmıştı. Saldırılar sonucunda iki saldırgan ile birlikte 33 kişi hayatını kaybetti, 250 kişi yaralandı. Saldırıları DEAŞ üstlendi. Avrupa, Brüksel’deki kurbanları anarken bu sefer Londra’da terörist eylem gerçekleşti.

http://www.hurriyet.com.tr/tam-bir-yil-onceydi-zamanlama-manidar-40403825

Oysa olay aslında tesadüf filan değil, anlayanlara mesajdır. Küreselcilerin merkezi, AB’nin beyni Belçika’ya saldıran cepheye yapılan iadeyi ziyarettir sadece. Yani AB’den ayrılma kararı alarak AB’yi resmen dağıtma yoluna giden İngiltere’nin başkenti Londra’da Parlamento binası önünde verilen bir mesajdır. 

Londra’ya saldırı mesajları 2016 yılının Mart ayında verilmişti. 2017’nin Mart ayında vuruldu. 

2 Haziran 2016 tarihli “İngiltere’ye neler oluyor” başlıklı yazımızın ilgili bölümü ile açıklayalım:


İNGİLTERE’YE HOLYWOOD ÜZERİNDEN UYARILAR

‘Kod adı Londra’ ya da ‘Londra düştü’

Filmin konusu: İngiltere Başbakanının zamansız ölümü sonrasında, Teşkilat Başkanı Lynne Jacobs Londra’da düzenlenecek cenaze töreninde Banning’i Başkan Asher’ın (Aaron Eckhart) yakın koruması olarak görevlendirir. Dünyanın en güçlü liderlerinin katılacağı bu cenaze töreni, gelmiş geçmiş en yüksek güvenlik tedbirlerinin alındaığı bir organizasyona dönüşür ama liderlerin gelmeye başlamasından kısa bir süre sonra, Londra’da bombalar ardı ardına patlamaya başlar.

İsmi nedense “Kod adı Londra” olarak dilimize çevrilen gerçekte ise “Londra düştü” olan bu film, ülkemizde ve dünyada 4 Mart 2016 tarihinde vizyona girmişti. Filmin afişlerinden biri 1 Ekim’de istila başlayacak diyor.

Hâlbuki filmin açılışı Mart ayında oldu. Filmin afiş çalışmalarından birinin, bazı çevrelerce bu Ekim 2016’da çıkması beklenen finansal 11 Eylül ile aynı ayı işaret etmesi ilginç.

Burada son James Bond filmlerini de es geçmeyelim. Son iki filmden ilki olan Skyfall’da (tam çevirisi çöken gökyüzü) İngiliz emperyalizminin her yere ulaşan uzun kolu İngiliz dış istihbarat servisi MI6‘in ünlü binası bombalı saldırıya uğrayarak kullanılamaz hâle geliyor.

Londra’da bulunan MI6 binası

Serinin en son filmi olan Spectre’da ise (Hortlak ya da ürküten şey) MI6 binası tamamen patlatılarak yerle bir ediliyor.

Son olarak dün AB’ye de ABD’den bir uyarı geldi ve bu yazın AB için çok sıcak geçeceği belli oldu. ABD Dışişleri Bakanlığı, bu yaz Avrupa’ya ve Avrupa’da seyahat edecek vatandaşlarını uyardı. Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde ‘Avrupa seyahat uyarısı’ başlığıyla yapılan açıklamada, Avrupa’nın genelinde muhtemel terör saldırılarına karşı ABD vatandaşları uyarılırken, büyük organizasyonlarda, restoranlarda, toplu taşıma araçlarında, alışveriş merkezlerinde ve turistik alanlarda dikkatli olunması gerektiği belirtildi. 

http://www.yenisoz.com.tr/ingiltere-ye-neler-oluyor-makale-13566


İşte yazımızda bahsettiğimiz “Londra Düştü” filmin afişinde saldırıya uğrayan Westminster köprüsü.

Bugün arabanın kaldırıma çıkıp yayaları ezdiği nokta bile film afişinde gösterilen aynı bölgedir.   
 

Filmin afişinde alt kısımda ‘İstila başlıyor 1 Ekim’ yazınının anlamını çözmek için Ekim ayını bekleyeceğiz galiba.

Unutmadan hatırlatalım. Küreselci şeytanların başı /beyni David Rockefeller’de 2 gün önce “ölmüştü”…