BBC’de dünyaya gösterilen Türk “malı”…

Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan ve Türkiye’deki demografik farklılıkların konu alındığı belgeselin ilk bölümü dün yayınlandı. Belgeselde zenginliği ile bir hayli övündüğü görülen Ali Ağaoğlu’nun sarf ettiği cümleleri yorumsuz olarak izledik. BBC ekibine yaşadığı yalıyı gezdiren Ağaoğlu boğazda dokuz on tane yalısı olduğunu vurgulamayı ihmal etmiyor. Etrafta kimsenin yaşamadığını ise, “daha önce burada kiracılar vardı, 3 milyon dolar verip keyfime ortak olacaklardı, hepsini gönderdim” cümleleriyle anlatıyor.  Ağaoğlu, daha önce yalıda Kuveyt Kraliçesini misafir ettiğini ve yalıya talip olan kraliçeyi “s**ktir git” diyerek gönderdiğini büyük bir keyifle anlatıyor.  Yalının iç mekanlarını gezdirirken gördükleri bayan çantası ve ayakkabıları için şaka ile karışık, bunlar senin mi diye soran sunucuya ise, kadınları nasıl gördüğünü itiraf edercesine “yok ama onları kullananlar benim malım” diye cevap veriyor.  Ali Ağaoğlu’nun kullandığı bu cümleler için feminist örgütlerin ne tepki vereceğini merak ediyoruz açıkcası.

“İSTANBUL’DA KADIN KALMAZDI” 

Ali Ağaoğlu 2016 yılında, “Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul’da kadın kalmazdı” demişti. Ağaoğlu’nun bu sözlerinin ardından soruşturma başlatılmıştı.

http://www.haber10.com/magazin/ali_agaoglu_ndan_kadinlara_hakaret_onlar_benim_malim-695804

İşte BBC’nin dünyaya gösterdiği Türk “malı”. Spiker ağzını yaya yaya en yüksek seviyede bağlantıları var diyor. Neredeyse “artık neyi kastettiğimi anlarsınız” diyerek yorumu izleyene bırakmış. “Kuveyt Kraliçesini misafir ettiğini ve yalıya talip olan kraliçeye “s**ktir git” dediğini” anlatıyor. Bir Batılı kraliçe olsa neresini öpeceğini söylemeyi unutmuş.

BBC’de manzarasına ortak olmasın diye komşularına 3 milyon Dolar verip gönderdiğini söyleyen, sonra da vergiden 2 kuruş kar edeceğim diye yatına ABD bayrağı takan bir varlık. 

Bu acınası oluşumları sitemize konu edip kimsenin vaktini almak istemezdik ama BBC’de belgeseli yayınlanınca olayı konu etmek zorunda kaldık. 

Şimdi bu Türk malının tek eksiği bir yeşil pasaport. Onu da koyun cebine memleketi en güzel şekilde temsil etsin.