Trump’ın Merkel’e olan “ilgisi” ve Türkiye ziyareti…

Alman gazetesi Bild, ABD Başkanı Donald Trump’ın çalışma odasında Rusya lideri Vladimir Putin ve Almanya Şansölyesi Angel Merkel ile yaptığı telefon görüşmeleri sırasında çekilen fotoğrafları karşılaştırdı.

Fotoğraflardan Almanya Şansölyesi ile yapılan görüşmelerde Trump’ın ‘Dünyanın en etkili kadınına’ gösterdiği ilginin sınırlı olduğunun anlaşıldığını belirten Alman gazeteci, “Muhtemelen Merkel ile yapılan görüşmenin o kadar şiddetli ve ihtilaflı geçmeyeceği düşünüldü” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bild, Trump’ın Putin ve Merkel ile yaptığı görüşmelerde çekilen fotoğrafları karşılaştırdı

Biz değil ABD’nin Almanya’da yerleşik gazetesi Bild yapmış bu kıyası. Neyse zaten Merkel’de koşa koşa Türkiye’ye geliyor. İlgi eksikliğini burada kapatmaya çalışacak herhalde.

Gerçi artık ziyaretleri kabak tadı vermeye başladı. Almanya’da da muhalefet eksikliği var galiba Merkel’e karşı. Kimse de demiyor ki niye durmadan Türkiye’ye gidiyorsun diye.

Neyse ki bizim Alman iki tarafa da yetiyor muhalefet konusunda. Allah Almanya’ya da böyle taş gibi bir muhalefet partisi genel müdürü nasip etsin en kısa zamanda inşallah…