Bu zavallılık arşivlere girdi…

“Dün kendileri gibi inanmayanları hedef gösteren söylem ve duruşlar ikiyüzlülüğün işaretini verdi. Bugün ötekileştirmeyi hedef güden bir zati kendileridir. Reina’da yaşananlar bunun sonucu olmuştur.

‘Yılbaşı kutlanmaz, haramdır’ diyerek günlerdir kampanya yaptılar. Kardeşim sen kendi inancına göre bir şeyi kutlamıyorsan, sana göre bu yasaksa inançsal olarak dayatma hakkına sahip değilsin. Ben böyle bir din, İslam tanımıyorum. Benim inandığım dinde saygı vardır. Bugün saldırıdan sonra kenarlara sinip dillerinde lanet ifadeleri ile olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Sorumluların bulunması noktasına inanmıyorum. Olayın üstü demogojilerle kapatılacak, ama hiçbir hakikat kapalı kalmayacak. Neresinden tutarsak elimizde kalacak bir yönetim zihniyeti ile karşı karşıyayız. İstifa etmelerini beklemek abesle iştigal.

https://tr.sputniknews.com

Aklınca cin olmuş milleti çarpmaya çalışan bir hanım. CHP sözcüsü Celine Sayek Böke’nin başörtülü versiyonu. Hep birlikte el ele piyasaya çıkıp milleti nasıl kırdırırızın derdindeler. Aslında söylemek istediği ama direk telaffuz edemediği şu.

“Bu hükümet ve DAEŞ aynı kafadan, PKK ise demokrat”.

Biraz daha samimi olabilse atacağı Tweet ise şununla aynı:

Aslında tam olarak patronu Karayılan’ın en büyük patronları İngiliz BBC’den yaptığı açıklamanın bir başka versiyonu. Yani demokrasi peşindelermiş:

Bir de üst akıl deyince dalga geçerler. Bakın 3 tane “farklı” tip (ovada siyasetçi, ABD’de gazeteci, dağda terörist )  kurulmuş oyuncaklar gibi aynı anda aynı dalga boyunda buluşup, nasıl aynı mesajı veriyorlar. Biri her daim CNN’de, biri Rus’un Sputnik kanalında, diğeri ise dünya terörizminin orkestra şefi İngiliz’in BBC’sinde kendine hemen nasıl yer buluveriyor. 

Batının bütün paralı askerleriyle birlikte önce hendeklerde sonra dağlarda boğuldular şimdi de Batının dinini kültürünü kabul etme söylemleriyle  yaltaklık yaparak bir şeyler koparma peşindeler.

Kendilerini düşürdükleri durum gerçekten çok acı ama bir o kadar da göz açıcı.

Onun için Kürt halkı her gittikleri yerde suratlarına tükürüyor…