Güzel bir haber…

(…) Yukarıda yer alan gelişmeler üzerine; 2524 sayılı ANITKABİR Hizmetlerinin Yürütülmesine ilişkin Kanun ve Yönetmelik çerçevesinde ANITKABİR Bakım Onarım Restorasyon Kurulu 24 Eylül 2016 tarihindeolağanüstü toplantıya çağrılmıştır.
OYUN ALANININ KALDIRILMASINA KARAR VERİLDİ
Kurul, 25 Eylül 2016 tarihinde saat 09:00’da Anıtkabir’de toplanarak bugünitibariyle oybirliğiyle söz konusu portatif oyun alanının kaldırılmasına karar vermiştir.Bundan sonraki süreçte söz konusu oyun alanı ile ilgili öneri ve talepler, kanun ve yönetmelik uyarınca ANITKABİR Bakım Onarım Restorasyon Kurulu tarafından değerlendirilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.’
Niye güzel bir haber başlığı attığımızı düşünmüş olabilirsiniz. Demek memlekette her şey yolundaki bu kadar gereksiz ve saçma bir iş için bile olağanüstü toplantı yapılabiliyor. Hani işsiz güçsüz zatların kendilerine önem atfedebilmek için durmadan toplantı yapma durumları vardır ya bir nevi öyle olmuş.
Memlekette önemli bir tehdit/gündem olmamasına sevindik. Bu gece daha rahat uyuyacağız, çünkü mezarlık bekçileri her daim olağanüstü nöbette…
Bir de bu vesileyle ‘Anıtkabir Bakım Onarım Restorasyon Kurulu’ olduğunu öğrendik. Bu kurul üyeleri kimlerdir ve ne kadar maaş alırlar kamuoyunu bilgilendirirseniz seviniriz…