İlluminati şarkıcısı Beyonce siyahileri kışkırtma korosuna katıldı…

Hafta başında polis tarafından vurularak öldürülen iki Afro-Amerikalı Alton Sterling ve Philando Castile için yükselen tepkiye Beyonce de katıldı.34 yaşındaki şarkıcı dün sahneye çıktığı İskoçya’da konserine bir anda ara verdi. Beyonce, arkasındaki dev ekrana polis şiddeti mağdurlarının isimlerini yansıttı.

ABD’li şarkıcı hayranlarına, öfkelerini ve hayal kırıklıklarını eyleme dönüştürmeleri çağrısında bulundu. Resmi internet sitesinden bir mektup yayınlayan ve Instagram hesabından da konuyla ilgili açıklama yapan Beyonce’ye destek yağdı.
Ünlü şarkıcının mesajı şu şekilde;Hepimizde öfke ve hayal kırıklığımızı harekete dönüştürme gücü vardır.
Ancak bu mesajdan saatler sonra Dallas’taki bir protesto gösterisi sırasında yaşanan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 5 polis memurunun ölümünden şarkıcıyı sorumlu tutanlar oldu. Ünlü şarkıcı aldığı destek kadar eleştirilerle de ABD’nin gündemine oturdu.

Eline geçirdiği her fırsatta konserlerinde ve kliplerinde İlluminati işaretleri ve bilinçaltı mesajları veren şarkıcı Beyonce, siyahları kışkırtma korosuna katıldı. Siyahların haklarını savunmalarına karşı olduğumuzdan değil ama böyle şeytani tiplerinin ön plana çıkması bile siyahlar üzerinde çok kirli bir oyunun uygulanma aşamasında olduğunu göstermeye yetiyor.

İlginç bağlantılarıyla yakında…