Gözümüzden kaçmasın…

Habertürk yayınına katılan Çalışma Bakanı Süleyman Soylu,  “Darbenin arkasında Amerika var. Oradan yayınlanan birkaç dergi, bir kaç aydır faaliyette bulunuyordu” dedi.Soylu açıklamalarına şöyle devam etti: ‘Biz ABD’ye aylardır Fethullah Gülen konusunda bir mesaj veriyoruz. ABD bize Fethullah Gülen’i vermek zorundadır. Ben tarihi tespitler yapıyorum. İçinde bulunduğumuz olayların tarihi değerlendirmelerini ortaya koyuyorum ve Fettullah Gülen denilen bir psikopatın orada Amerika tarafından tutulduğunu net bir şekilde ortaya koydum.’
ABD’li emekli asker: Darbe olsaydı eğer…
ABD’nin en çok izlenen haber kanallarından olan Fox News’te itiraf gibi açıklama..

Fethullah Gülen’in önderliğindekidarbe girişiminin ayrıntıları ortaya çıkarken ABD’li emekli bir askerin yaptığı analiz şaşırtmadı.
‘BAŞARILI OLSAYDI, BİZ KAZANACAKTIK’
Ralph Peters, yorumculuk yaptığı Fox News’ta ‘Eğer darbe başarılı olsaydı, İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık’ dedi.

NEO-CON TETİKÇİSİ 4 AY ÖNCE YAZDI, “TÜRKİYE’DE DARBE OLACAK”
Bununla birlikte yine 17 Aralık süreci sonrası Gülen safına geçen ABD’deki neo-con kanadın en önemli tetikçisi Michael Rubin’in de darbe kehanetini hatırlamakta fayda var.Michael Rubin, azılı bir Erdoğan düşmanıdır. Cemaat’in hükümet içerisinde etkin olduğu dönemlerde Gülen’e de savaş açıyordu. 17 Aralık sonrası ise Michael Rubin, Gülen’den özür diledi.
Darbe gecesi onu da çok heyecanlandırdı.Hemen bir tvit attı ve 21 Mart’ta yazdığı “Türkiye’de darbe olabilir” başlıklı makalesini paylaştı.

Yani Michael Rubin, 15 Temmuz’daki darbe girişiminden 4 ay önce neo-con tetikçisi, Türkiye’de darbe olacak demiş.

Yazısında da aynen şu ifadeyi kullanmış, “İddia etmiyorum ama Türkiye’de ordu, Mısır’da Sisi’nin yaptığının benzerini yapabilir, Erdoğan’ın kaya gibi politikası, sert bir kayaya çarparsa kimse şaşırmasın”.
Tüm bunlar aslında 15 Temmuz’un ne anlama geldiğini net şekilde gösteriyor. Darbe girişimini Gülen’in subayları yapmıştır, CIA’in bir kanadı ile ABD’deki neo-con ise darbenin planlayıcısıdır.CIA’e yakın kaynakların başarısız girişim sonrası Gülen’i işaret etmesi de ABD’nin FETÖ’nün biletini keseceğinin işaretidir.
Ve BBC Darbe gecesi haberi: