Gayrı meşru çocukları Türkiye’ye saldırırken onlar kardeş kardeş geçinirler…

Türkiye artık terörün gerçek yüzünü tam manasıyla gören Güneydoğu halkının da yardımlarıyla son operasyona hazırlanmaktadır.

15 Aralık 2015 Salı
Gece başlayan operasyonun bilançosu yavaş yavaş sabah çıkmaya başlar.  İlk geceden PKK büyük zayiat vermeye başlamıştır.

16 Aralık 2015 Salı
Aynı saatlerde ise terörün efendileri başka planlar peşindedir. Sabah saatlerinde gazeteler ayrıntıları geçmeye başlarlar. PKK’nın da faaliyet gösterdiği Suriye sınırının BM tarafından izlenmesi ve Suriye muhalefetine karşı bazı dümenler çevrilmesi konusunda anlaştıkları haberleri gelmektedir.

Piyonlara da bu işlerde çok görev düşecektir.

Akşam saatlerinde ise niye geldiği zaten belli olmayan ABD F15 savaş uçaklarının gitmesine şahit olmaktayız.

16 Aralık 2015 Salı
Türkiye ise şeytan kardeşlerin yapacaklarını bildiğinden olacaklara hazır bir şekilde öğlen vakitlerinde TSK’yı turuncu alarm durumuna geçirir.

Kardeşi PKK güneydoğu bölgesinde 10.000 asker ve polisle kuşatma altına alınan IŞID bekleneni yapar ve efendilerinden aldığı işaretle Musul’da Türk askerinin konuşlandığı Başika kampına saldırıya geçer. Amaç hem PKK’ya odaklanan dikkati dağıtmak hemde Musul’a giren Türkiye’ye ders vermektir.

16 Aralık 2015 Salı
Kardeşlerden biri yaptığı hatanın bedelini çok ağır öder.

Diğer kardeşin bu gece ödeyeceği bedeli ise sabah hep birlikte göreceğiz.

Efendilerinden aldıkları bu milletin çocuklarını birbirine kırdırma emrini uygulatanlar mı? Onlar rahat koltuklarında kovboyculuk oynamakla meşguller.

Devletse halkının yanında. Hemde hiç olmadığı kadar…