MHP yeniden dizayn hattındayken Soros Türkiye’de idi…

Küreselcilerin her oyununu bozan bozan Devlet Bahçeli karşı saldırı başladı. G20 ve MHP kurultayı öncesi Türkiye’ye gelen küresel tetikçi George Soros sonrası gazete haberlerine bakalım.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin olağan kurultay olarak 18 Mart 2018’i işaret etmesi parti içi muhalefetin önünü kesmedi. Muhalif kanadın Meral Akşener’li ‘Bacı’ formülü ise şimdilik hayata geçemedi. Bahçeli’nin kulislerde adı Genel Başkanlık için geçen Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı da Başkanlık Divanı’na alarak önemli bir hamle planladığı öğrenildi. Özdağ’ın ihraç edilen Tuğrul Türkeş’ten boşalan Genel Başkan Yardımcılığı’na getirileceği konuşuluyor. Milletvekili seçilemeyen Koray Aydın’a da Genel Başkan başdanışmanlığı teklif edileceği öne sürülüyor. Muhalif kanadın Meral Akşener’in adaylığında birleşip güçlü bir şekilde kongreye gitme planı ise şimdilik hayata geçirilemedi. Akşener’in bu hafta sonu yapılacak MYK ve İl Başkanları toplantısından sonra adaylık konusunda karar vereceği ancak istekli olmadığı belirtiliyor.
İŞTE TÜRKİYE’YE İLİŞTİRİLMİŞ MEDYA’DAN HABERLER…
CUMHURİYET GAZETESİ 2002 YILINDA DEVLET BAHÇELİ’NİN DSP – ANAP – MHP KOALİSYONUNU BOZARAK ERKEN SEÇİM KARARI ALMASIYLA KÜRESELCİLERİN TÜRKİYE’DE KAYBETTİKLERİ SAVAŞI DİREKT İTİRAF ETMİŞ SOROS’UN ZİYARETİ ERTESİNDE. TARAF İSE MUHALİFLERİ DOLDURMA GÖREVİNE SOYUNMUŞ. ZATEN BU GAZETENİN TARAFINI UZUN ZAMANDIR BİLDİĞİMİZ İÇİN SÜPRİZ YOK…

Konuyla ilgili eski analizlerimiz için