Orası CHP’nin dönemeyeceği tek yer…

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP’nin Meclis’ten çekilmeyeceğine işaret etti; “CHP’ye böyle bir öneri gelmiştir. Ancak yapılan MYK değerlendirmesinde böyle bir kararın uygun olmayacağı kararına varılmıştır.” diye konuştu. Gök, CHP elindeki bütün meşru imkanları kullanarak Gazi Meclis’i sonuna kadar koruma kararı içerisinde olacaktır.” ifadesini kullandı.

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, öğlen yaptığı açıklamada “İlan edilen bu referandumun sonucunu tanımıyoruz” diyen Böke, ”Bunun için demokratik tüm haklarımızı kullanacağımızdan şüphemiz olmasın. Her türlü deyince Meclis’ten çekilmekten de çalışmaya devam etmek de buna girer” ifadelerini kullanmıştı.

Kendi blöfünden kendisi korkan parti CHP, sine-i millete dönemeyeceğine o kadar hızlı karar verdi ki bize gülmeye dahi fırsat bırakmadı. Millet ciddiye alır filan diye ışık hızıyla düzeltmek zorundan kaldılar.

Ama CHP’nin oyun kurması için IMF ve Dünya Bankası tarafından Türkiye’ye gönderilen yeni Kemal Derviş’i olan Celine Sayek Böke parti içinde savaşı başlattı gibi gözüküyor. Alman istihbaratı BND kasetleri ile CHP’nin başına geçen Kılıçdaroğlu devrilip yerine Küreselcilerin kucağında itinayla büyütülmüş Celine Sayek Böke getirilmeye çalışılacak gibi duruyor. Böke’nin trolleri harekete geçmiş bile.

CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin meclisten çekiliriz açıklaması sonrası; CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Meclis’ten çekilecek misiniz?” sorusuna “Toplumun değişik kesimlerinden CHP’ye böyle bir öneri gelmiştir ama yapılan MYK değerlendirmesinde böyle bir kararın uygun olmayacağı kararına varılmıştır.” şeklinde yanıtını vermişti. Ne olduysa bu açıklamadan sonra oldu.  Selin Sayek Böke’yi savunan troll hesaplar harekete geçti, sosyal medyada Kılıçdaroğlu’na isyan bayrağı açıldı. Partiyi terrörize eden CHP tabanını sokağa çağıran Twitter Hesapları CHP’deki derin çatlakları gün yüzüne çıkardı.

İşte o hesaplardan yapılan paylaşımlar…

Biz de patlamış mısırlarımızı hazırladık, zevkle seyredeceğiz inşallah…