Ne demişti Hürriyet’in falcısı, hatırladınız mı?

17 Ekim 2016 tarihli “Cehennem filmine bir bilet lütfen” başlıklı analizimizde şunları yazmıştık:

19 20

Yarma imzalı analizde, 16 Ekim 07:24’te Koç burcunda bir dolunay gerçekleşeceği iddia edilirken, “Ama ne dolunay! Özgürlükle ilgili temalarda çok yıkıcı bir etki olabilir. İletişim araçları ve internetle ilgili büyük bir kriz kapıda gibi.. Satürn’ün imtihan ettiği konularla ilgili sınıfta kaldığımız şeylerle yüzleşebiliriz hem de çat diye! Türkiye’nin de bu dolunaydan oldukça etkileneceğini gösteriyor” denildi. Öte yandan Yarma analizinde, “Bulaşıcı hastalıklar, sağlıkla ilgili konular, güvenlik temaları gündemden düşmeyecek gibi görünüyor” uyarısı yapılırken, “Dış ilişkilerde ani bitişler söz konusu olabilir ama sanki asıl krizi Türkiye içerisinde yaşayabiliriz gibi görünüyor” dedi.

Medyamızın neredeyse tamamı Hürriyet’i eleştirerek kışkırtıcılık yapmakla suçladılar. Biz ise yakında kokusu çıkar diye bekledik çünkü Hürriyet’in boşa haber yapmayacağını , sahiplerinin sesini yansıtacağını biliyorduk. Hürriyet’in 1. sayfasında verdiği çok ince subliminal mesajları defalarca deşifre ettiğimizi hatırlarsınız. Peki “astroloji uzmanımızın” bahsettiği ve içinde Fransa, Türkiye, internet, bulaşıcı hastalıklar geçen olaylar oldu mu? Yukarıda verdiğimiz 2-3-4-5-6 no.lu haber kupürlerine bakmanız yeterli. İçinde ABD ve Fransa’nın da bulunduğu Musul bombardımanı başlarken Türkiye ise Dabık operasyonunu başlattı. Aynı zamanda ABD Rusya’ya siber saldırı sözü verdi. (…)

screenshot_22


Bildiğiniz üzere ABD’ye tarihinin en büyük siber saldırısı gerçekleşti.

screenshot_12

Şimdi bu saldırıyı Hürriyet gazetesi öncesinden yazabiliyorsa, Hürriyet gazetesinin efendilerinin de Rusya ve Çin olmadığını biz biliyorsak sizce bu saldırı ABD dışından mı yapıldı yoksa içinden mi?

Bu saldırıyı Rusya ve Çin’in yaptığını söylemek kime yarar? Seçim kampanyası boyunca Rusya ve Çin’le  iyi ilişkiler kuracağını söyleyen Donald Trump’ a mı yoksa bu ülkelere diş gösteren Hillary Clinton’a mı?

Doğru tahmin ettiniz. Hillary ya da bazı Amerikalıların deyimiyle Killary Clinton’a.

Bu arada biz Fransızların yerinde olsak bu ara çok dikkatli olurduk. Çünkü Hürriyet gazetesinde ki falcımız onlara da kötü bir fal açmıştı…

Falcının Türkiye’ye açtığı kötü falı ise umursamadık pek. Burası darbecilerin  F-16’larının üzerine atlamaya çalışanların ülkesi…

Vız gelir tırıs gider…