Uyarıların sebebi buydu galiba…

screenshot_29


31 Ekim 2016

screenshot_1


1 Kasım 2016

screenshot_37

Ortadoğu’nun dengelerini değiştirecek ziyaret! 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Rus mevkidaşının davetlisi olarak Rusya’ya gitti. Orgeneral Akar’ın, Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov ile görüşmesinde, askeri işbirliği ve bölgesel konular değerlendirilecek.  Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov’un resmi davetlisi olarak Rusya’ya gitti. İki komutanın görüşmesinde, askeri iş birliği ve bölgesel konular değerlendirilecek, görüş alışverişinde bulunulacak.


1 Kasım 2016

screenshot_38

Suudi Arabistan Kralı Salman köklü kabine revizyonuna devam ediyor. Petrol bakanını değiştiren Salman şimdi de Maliye Bakanlığında değişikliğe gitti.

MALİYE BAKANI 20 YIL SONRA DEĞİŞTİ
Suudi Arabistan Maliye Bakanı 20 yıl sonra değişti. Kral Salman, 1996 yılından bu yana Maliye Bakanlığı görevini yürütün İbrahim Alassaf’ın yerine bu göreve Muhammed al-Jadaan’ı atadı. Jadaan daha önce Suudi Arabistan Sermaye Piyasası Otoritesi Başkanlığı görevini yürütüyordu.

PETROL BAKANI DA 21 YIL SONRA DEĞİŞTİ
Suudi Arabistan Kralı Salman petrol bakanlığının adını değiştirtip yeni kurulan Enerji, Sanayi ve Yeraltı Kaynakları Bakanlığı’na eski Sağlık Bakanı ve Aramca yöneticisi Halid el Falih’i atamıştı. Petrol bakanlığı görevini 1995 yılından beri Ali el Naimi yürütmekteydi.


1 Kasım 2016

354930

1 Kasım 2016

screenshot_39

Türkiye’nin ruhu için savaş devam ediyor…

screenshot_40

http://www.yenisoz.com.tr