Şu Cizvitler konusu açılmışken…

screenshot_10

(…) CİZVİT ÖRGÜTÜYLE AYNI 
“Gülen’in Türk ordusundaki hücrelerinin darbeyi yaptığını hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın söyleyebilirim” diyen Engdahl, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, mayıs ayından itibaren Rusya’ya yaklaşarak jeopolitiğinde tarihsel bir dönüş yaptı ve bu da ABD’nin neo-con siyasetçilerinin Ortadoğu özellikle de Suriye için gelecek planlarını sekteye uğratacak nitelikte. Darbenin arkasındaki gerekçe budur. Gülen yalnızca CIA’in karmaşık operasyonları için uzun zamandır kullandığı paravan sözde yönetici isim. CIA uzun yıllardır Cizvitler tarikatını ve bu tarikattaki kült yapı, itaat ve organizasyon metotları üzerinde çalışıyor. Gülen’in örümcek ağı gibi yayılıp sızma girişimleri klasik bir Cizvit örgütlenmesi örneğidir” dedi.                                                                                                               http://www.kanalahaber.com


Bir türlü fırsatını bulup yazamamıştık. Cİzvitler yeni liderlerini seçti. Tebrik ediyoruz, tam da Shemitah zamanlamasına uygun olarak yaptıkları bu seçim için:

screenshot_13

Bir de hoşgörü deseymiş tam 12’den vuracakmış ama o kadar kusur kadı kızında da olur.


Neyse konumuza dönersek dünya üzerinde dengeler değişirken, çatışmalar artarken benzer şekilde cemaat ve tarikatlarda da hareketlenmeler olduğuna dikkat çekmek istedik sadece. 

screenshot_12


screenshot_13

Hani tarikatlerden/cemaatlerden global oyunlar oynamaya kalkanlara küçük bir hatırlatma olsun. Siz şah değil sadece piyonsunuz bu oyunda. Boyunuzdan büyük işlere kalkışıp devletçilik oynamaya kalkarsanız başınıza gelecek olan şey açıktır. Sadece bir yere kadar kullanılır sonra çöpe atılırsınız. 

fqydqoyqyd-4

Hatırlatalım istedik. Hani yanlış hayallere kapılmayasınız diye…

pawn-mirror-chess-king

Aklınızda bulunsun her daim…

 screenshot_19

“BURASI ÇATLADIKAPI MUHTARLIĞI DEĞİL”                                                                                                                                    

(…) Şimdi dünyadan bize akıl verenler var. ‘Bu kadar ismi nasıl, nereden biliyorsunuz? Nasıl olur da bunları hemen anında toparladınız…’ Bana da söylüyorlar. Biz devletiz. Burası Çatladıkapı Muhtarlığı değil ki devletiz. Nerede, kim ne yapıyor, bunların hepsini bir devlet bilmiyorsa, onun istihbaratı bunu bilmiyorsa, kusura bakmasınlar.   http://www.hurriyet.com.tr

One comment

Comments are closed.