Yenikapı mitingi; İdam, taziye ve yarım haber…

İSRAİLLİ

İsrail gazetesi Yediot Ahronot, İstanbul Yenikapı’da yapılan tarihi mitingi, taziye sayfasından yayınladı. Haberin taziye sayfasında yayınlanması dikkat çekti. Yenikapı haberi için ‘Erdoğan için milyonların katıldığı gösteri’ başlığı kullanıldı. Haberde yer alan ifadeler ise şöyle;’Erdoğan’ın gösteri çağrısına milyonlar cevap verdi. Milyonlar, ‘Demokrasi ve Şehitler’ başlığı altında düzenlenen miting için bir araya geldi.
FRANSIZ

Fransa’nın aşırı sağcı gazetesi Le Figaro, mitinge katılan 5 milyon kişiyi görmezden gelerek, haberi ‘Bir kaç bin kişi toplandı’ şeklinde servis etti.Mitingi sadece idam üzerinden servis eden Fransız kanalı France 24, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın idam talebi üzerine meclisteki siyasi parti liderlerini işaret etmesini değerlendirdi. France 24 tarafından paylaşılan haberde, ‘Erdoğan idam talebi meclisten geçerse onarım dedi’ şeklinde ifadelere yer verildi. Haberde, CHP ve MHP liderlerinin de mitinge katıldığına dair bir detaylara yer verilmemesi de dikkat çekti.
İNGİLİZ

GERÇEK DOSTLAR

VE EN AKILLI DÜŞMAN

İşte bu son haber diğer bütün haberleri açıklıyor. Batı medyası karanlıktan korkup ıslık çalarken Siyonist medya taziye sayfasında bu habere yer vererek kendi sonunu görüyor adeta.
İngiliz kafasının temelini attığı ve kaybettiğimiz 1. Dünya Savaşı sonrası kurulan ülkemizin, Batı çökerken yeniden kuruluşu onların ölümü anlamına geliyor.
İşte bütün korkularının nedeni bu.
Bir de korkunun ecele faydası olsa…