Devlet bu listeyi acil olarak yayınlamalı ve çok dikkatli olmalıdır…

LİSTELER TÜYLER ÜRPERTİCİ
HSYK’nın açığa alma kararından sonra haklarında soruşturma açılan adli ve idari yargı hakimleri ile savcıların soruşturulması sırasında, son haftalarda kendi aralarında toplantılar yaptığı ortaya çıktı. Şüpheli hakim ve savcıların darbe hazırlığı ile ilgili olarak bir araya geldikleri, paralel yapı ile ilgili oldukları belirtildi.Daha önceden bazıları bilinen bu isimlerin ev ve çalışma odaları aranınca, iddiaya göre ‘tüyler ürpertici’ olarak nitelenen belgeler ortaya çıktı. Bu belgeler arasında öncelikle tutuklanacak kişilerin yanı sıra ‘infaz edilecekler’ başlıklı bir liste daha bulunduğu belirtildi.Kimlerin bulunduğu en azından hangi kesimlerdeki kişilerin yer aldığına ilişkin bilgi verilmeyen bu ‘infaz listesinin’ bulunmasından sonra hem soruşturma, hem de Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nün görevlendirmelerinde ‘acele değişiklik’ yapıldı.
Bu listelerin FETÖ tarafından dinlenenler listesiyle benzer olup olmadığı eminiz kontrol edilecektir.
Benzer infaz listeleri ile Irak’ta 3000’den fazla ilim ve bilim adamını hedef alarak öldüren CIA/MI6/MOSSAD katil timlerinin Irak’ın beynini ve gelecek yüzyılını nasıl yok ettiğini herkesin yeniden hatırlaması  gerekmektedir.
UYARIYORUZ:Suikastlere karşı çok dikkatli olunmalıdır. Sadece devlet görevlileri değil, toplumu birleştiren ilim/bilim/dini/mezhep lideri adamları ve silah sanayimizin stratejik kurumları ASELSAN gibi şirketlerde çalışanlarında sıkı bir şekilde korunmaları gerekmektedir.