Bu resimde sizin göremediğinizi onlar görüyorlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızının düğünü. Fotoğraf 15 Mayıs tarihli Yeni Şafak gazetesinden. Bu fotoğrafta ne görüyorsunuz?

Önce içerideki piyonların nasıl çıldırdığına bakalım:

İsrail’in gazetesi Sözcü adeti olduğu üzere ordu üzerine yükleniyor. Malum geçmişten alışıklar, eskiden onlar isterdi ordu şak diye yapardı.  Şimdi olmayınca çıldırıyorlar ve geçmişe özlemleri onları hırçınlaştırıyor. Artık Güven Erkaya’lar bulmakta zorlanıyorlar.

Cumhuriyet gazetesi de aynı şekilde konuya yaklaşmış ve altına eski Cumhurbaşkanı Sezer’in oğlunun düğününde elektrik parasını ödediği notunu iliştirmiş. Bu konuyu 15 Mayıs tarihli‘Sezer elektrik parasını ödemiş. Kalan borcu 251 milyar TL…’başlıklı analizimizde ele aldığımız için tekrar etmeyelim.
İşte onları bu kadar çıldırtan fotoğrafın analizi;

Devletin ve İslam dünyasının başkomutanı (ortada Erdoğan) gövdesi (Arap kıyafetiyle sembolize edilen çocuk) ve bir kanatında devletin eski ve yeni üyeleri (Başbakan, Genelkurmay başkanı, TBMM başkanı ve eski Başkomutan) ve diğer kanatında İslam dünyasının Avrupa’dan Asya’ya diğer ülkeleri.
İşte bu resim onları herşeyleri ile üzerimize saldırtıyor. Avrupa’nın terör örgütü DHKP-C, ABD, İsrail ve İngiltere’nin terör örgütü IŞID, duruma göre hepsinin ortak terör örgütü PKK, bunların siyasi terör örgütü CHP-HDP ikilisi, bunların medyatik terör örgütü Hürriyet, Sözcü, Cumhuriyet, Yeni Asya vb.leri bunun için kudurmuşcasına saldırıyorlar.
Kazanamadıkça gözleri kararıyor ve daha da azgınlaşıyorlar. Azgınlaştıkça daha çok hata yapıyorlar.
Paniğe kapılmadan soğukkanlılıkla onların görmek istediği tepkiyi vermeden hata yapmalarını bekleme zamandır. Çünkü en kötüsü henüz gelmedi.
Gelecekler… Ama yine de kazanamayacaklar…