Ve Çin’de intikam yolculuğuna çıkma bahanesini buldu.

17 Kasım tarihli analizimizde şöyle yazmıştık:
ŞİMDİ KALA KALA ÇİNLİLER VE İNGİLİZLER KALDI. ONLARA DA BİRER SALDIRI SERVİSİ YAPILIRSA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇETESİNİN BÜTÜN DAİMİ ÜYELERİ DÜNYA ÜZERİNDE İSTEDİĞİ YERDE ÇATIŞMALARA/SOYKIRIMLARA GİRMEYE CEVAZ ALMIŞ OLACAKLAR.

İşte bugünkü haberlerden bir bölüm:

Mısır’da Rus uçağını 224 yolcu ve mürettebatıyla düşürülmesini ve Fransa’nın başkenti Paris’te 129 kişinin öldüğü saldırıları üstlenen DAİŞ, eylülde propaganda dergisi Dabıq’ın İngilizce versiyonunun 11. sayısında ‘satışa çıkardığı’ Norveçli ve Çinli rehineleri infaz ettiğini duyurdu.
DAİŞ, derginin bu yeni sayısında Rus yolcu uçağına militanları tarafından koyulan el yapımı bombanın fotoğrafını da paylaşmıştı.
‘KAFİR ULUS VE ÖRGÜTLER ONLARI TERK ETTİ’Çevrimiçi yayınlanan derginin son sayısında Norveçli rehine Ole- Johan Grimsgaard- Ofstad ve Çinli Fan Cinghui’nin cansız bedenlerinin gösterildiği bir fotoğraf paylaşıldı. Tam bir sayfaya yayılacak şekilde kullanılan fotoğrafın altına da “Kafir ulus ve örgütler tarafından terk edildikten sonra infaz edildiler” yazıldı.

Başlarından silahla vurulmuş gibi görünen rehinelerin ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldükleri ise henüz net değil.(…)

ÇİN İLK KEZ TEYİT ETTİÇin ise deyim yerindeyse intikam yemini etti. DAİŞ’in elindeki Çinli rehinenin Fan Cinghui olduğunu ilk kez doğrulayan Çin Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasında “İnsana saygıları yok. Ahlakın en alt seviyesi. Şiddet dolu barbarca eylemlerine devam ediyorlar. Çin hükümeti bu insanlık dışı saldırıyı kınıyor. Bu suçluları adalet karşısında çıkarmalıyız” ifadeleri kullanıldı.
ÇİN LİDERİ Şİ’DEN KINAMA
Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) için Filipinlerde bulunan Çin lideri Şi Cinping de saldırıyı kınayıp Fan’ın ailesine taziyelerini gönderdi.
‘TEKLİF KISA SÜRE İÇİN GEÇERLİ’ DENMİŞTİDAİŞ, sarı tulum giydirdiği ve fotoğraflarını yayımladığı bir Çinli ve Norveçliyi rehin tuttuğunu duyurmuştu.
Norveçli rehinenin, başkent Oslo’da yaşayan 48 yaşındaki Ole Johan Grimsgaard- Ofstad, Çinli rehinenin de 50 yaşındaki serbest danışman Fan Cinghui olduğu belirlenmişti. Diğer taraftan ‘hükümetlerinin terk ettiğini’ öne sürdüğü rehinelerin fotoğraflarının altına ‘satılık’ yazan örgüt, ‘serbest kalmaları ve ülkelerine dönebilsinler diye ödemek isteyenler için’ de telgraf numarası vermiş ve ‘teklifin  kısa bir süre için geçerli olduğunu’ yazmıştı.
NORVEÇ FİDYE ÖDEMEYİ REDDETMİŞTİSolberg, isim vermese de, 40’lı yaşlardaki bir Norveçlinin ocaktan bu yana DAİŞ’in elinde olduğunu doğrulamış, fidye talebini ise hiçbir şekilde kabul etmeyeceklerini söylemişti.
18 KASIM 2015

17 kAS
YOLCU ALKOLLÜ İMİŞ FİLAN BUNLARIN PEK ÖNEMİ YOK. ALGI TAMAM… O ZAMAN AKSİYON DİYELİM.

18 KASIM 2015
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’İN DAİMİ HAYDUTLARI ARTIK GEREKEN HER MAZERETE HAZIRDIRLAR VE İLGİNÇ (!) BİR ŞEKİLDE BU MAZERETLERİ KADEMELİ OLARAK IŞID ELİNE VERİLEN BİR PLAN ÇERÇEVESİNDE HAZIRLAMAKTADIR.